SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kilis'e roket düştü: 2 ölü!

Kilis'e roket düştü: 2 ölü!

08 Mart 2016 Salı - 14:55




Suriye tarafından ateşlenen 3 katyuşa mermisi, sınırı aşarak Kilis'e düştü. Roketlerden 2'si boş araziye düşerken, biri ise mahalleye düştü, yaralanan





Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Suriye tarafından ateşlendiği belirtilen ve sınırı aşan 3 roket mermisinden 2'si Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki boş araziye düştü.Üçüncü roket mermisi ise yerleşim alanlarının bulunduğu bölgeye düşerek patladı. Patlama ile panik yaşanırken, yaralananlar oldu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken, bölgede yoğun önlem alındı.Kilis Belediye başkanı olayda bir kişinin hayatını kaybettiğini, bir kişinin de yaralandığını açıkladı. Roketin IŞİD'in kontrolünde bulunan bölgeden atıldığı değerlendiriliyor.Roket mermisinin düşmesinden sonra mermilerin geldiği istikamete TSK tarafından top atışı başladı.Kilis'e Suriye tarafından gelen atılan mermilerle ilgili ilk önce havan, daha sonra roket mermisi olduğu ifade edilirken son olarak bu mermilerin katyuşa mermisi olduğu açıklandı.Düşen mermi sayısı da ilk önce 3, daha sonra 5, en son olarak da 8 olduğu açıklandı.

SON GELİŞME

Kilis'e düşen mermiler dolayısı ile 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap