SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kilis'e 4 roket daha düştü: 1 ölü, 7 yaralı

Kilis'e 4 roket daha düştü: 1 ölü, 7 yaralı

05 Mayıs 2016 Perşembe - 19:41




Suriye’den atılan 4 roket Kilis kent merkezine düştü. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.





Kilis'e 4 roket daha düştü... Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suriye’nin terör örgütü DAİŞ’in kontrolündeki bölgeden ateşlenen 4 roket Kilis kent merkezine düştü. Atılan roketlerin isabet ettiği noktada 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ambulansın sevk edildiği Kilis’in kent merkezinde vatandaşlar büyük panik yaşadı. Polis ekipleri roketlerin düştüğü bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. 

DÜŞEN ROKET SONUCU ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Suriye tarafından atılan 4 roketin Kilis’e düşmesi sonucu ölen ve yaralananların kimlikleri belli oldu. Suriye'den akşam saatlerinde art arda ateşlenen 4 roket, Kilis'e düşmüş ve saldırıda 1 kişinin ölürken, 8 kişi ise yaralanmıştı. Saldırıda ölen ve yaralananların kimlikleri belli oldu. Saldırıda 5 yaşındaki Nisa Döne Sezer'in kaldırıldığı Kilis Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlenirken, olayda yaralananların ise Mehmet Resul Sezer (6), Vakıf Yiğitel (46), Meliha Yiğitel (35), Zehra Sezer (27), Hüseyin Salih (25), Gülemdam Uçmak (57), Türkan Kurtboğan (72), Suriyeli Rim Seyho (13) olduğu öğrenildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap