SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Hanım, Esra Albayrak'la ne konuştu?

Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Hanım, Esra Albayrak'la ne konuştu?

01 Temmuz 2020 Çarşamba - 17:05




Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın eşi Esra Albayrak’ı telefonla arayarak yeni doğan evlatları dolayısıyla tebrik etti. Kılıçdaroğlu, görüşmede, Albayrak ailesine yönelik hakaret ve saldırılardan duyduğu rahatsızlığı da dile getirdi.





Selvi Kılıçdaroğlu’nun Esra Albayrak’la görüştüğü öğrenildi.

Esra Albayrak ise 17-25 Aralık 2013’ten bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ailesine yönelik sistematik şekilde sürdürülen iftira ve yalan kampanyasından, bu kampanyaya muhalefette yer alan siyasi figürlerin verdiği destekten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Esra Albayrak, görüşmede, ayrıca bünyesinde yer aldığı kimi sivil toplum kuruluşlarının başlattığı temiz sosyal medya kampanyasına destek verilmesi çağrısında bulundu.

Görüşmede, Selvi Kılıçdaroğlu’nun da siyasi görüş ayırt etmeksizin, siyasetçilerin ailelerine yapılan canavarca saldırıları kabul etmediğini ve üzüldüğünü ifade ettiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap