SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'ndan kurmaylarına talimat: Mutlaka temas kurun

Kılıçdaroğlu'ndan kurmaylarına talimat: Mutlaka temas kurun

14 Nisan 2021 Çarşamba - 14:32




CHP lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde Bursa’nın alınması için ön yargılı seçmene karşı çalışma başlattı. Ön yargısı olan vatandaşlar ikna edilecek, kanaat önderleri ve hemşehri dernekleriyle temas kurulacak.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa örgütüyle son 15 gün içinde iki kez Ankara’da bir araya geldi.

Haziran’da kenti ziyaret etmesi planlanan Kılıçdaroğlu, son yerel seçimlerde büyükşehirin kaybedilmesine neden olan Bursa’nın en büyük ilçesi İnegöl’de çalışmalarda ağırlık verilmesini istedi.

Milliyet’ten Mehtap Gökdemir’in haberine göre, Kılıçdaroğlu, son yerel seçimlerde AK Parti’nin yaklaşık 48 bin oy farkla yeniden kazandığı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kurmaylarına ve il teşkilatına "Bursa’yı alacağız" talimatı verdi.

Kılıçdaroğlu’nun Bursa teşkilatına, “Kanaat önderleriyle diyalog halinde olun. Daha önce CHP’ye karşı önyargısı olduğunu tahmin ettiğimiz gruplarla mutlaka temas kurun. Pandemiden olumsuz etkilenen kesimlerle daha çok ilgilenin. Onların sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyın” dediği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap