SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'ndan, 'Enis Berberoğlu' açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan, 'Enis Berberoğlu' açıklaması

04 Haziran 2020 Perşembe - 16:12




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğinin düşmesiyle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "İçinde yaşadığımız 20 Temmuz Sivil Darbe sürecinin bir sonucudur, millet iradesinin yok sayılmasıdır" ifadelerini kullandı.





CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven ve HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları'nın Yargıtay tarafından kesinleşen cezalarının Meclis Genel Kurulu'nda okunmasının ardından üç milletvekilinin vekilliği düştü. CHP'li Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülmesinin ardından CHP Genel Başkanı sosyal medya üzerinden bu duruma tepki gösterdi.

"20 TEMMUZ SİVİL DARBE SÜRECİNİN BİR SONUCUDUR"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Enis Berberoğlu'nun Milletvekilliğinin düşürülmesi, içinde yaşadığımız 20 Temmuz Sivil Darbe sürecinin bir sonucudur, millet iradesinin yok sayılmasıdır. Adaleti, hakkı ve hukuku sağlamak için demokrasi mücadelesine devam edeceğiz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap