SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı: Anketler 7-8 puan farkla önde diyorsa

Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı: Anketler 7-8 puan farkla önde diyorsa

31 Mayıs 2022 Salı - 16:03




AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, kişisel Twitter hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çağrıda bulundu.





AKP'li gazeteci/yazar Şamil Tayyar sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı çağrısında bulundu.

Erken seçim olacağına dair iddialar basında sıkça dile getirilirken seçimlerin vaktinde yapılacağı varsayıldığında bile geriye kalan sürenin yaklaşık 1 yıl olması, hem adaylık tartışmalarını hem de yapılan saha çalışmaları üzerindeki değerlendirmeleri giderek yoğunlaştırıyor.

AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar da bu tartışmaların dışında kalmadı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na aday olması için çağrıda bulundu. CHP'deki anketlere göre Kılıçdaroğlu'nun 7-8 puan farkla önde olduğu bilgisini paylaşan Tayyar, bu durumda Kılıçdaroğlu'ndan aday olmasını istedi.

Şamil Tayyar'ın paylaşımı şu şekilde:

Daha önce davet etmiştik, tekrar edelim. CHP’deki anketler, Kılıçdaroğlu’nun 7-8 puan önde olduğunu gösteriyormuş, Fırsat bu fırsat. Kaldı ki muhalefet daha iyisini bulamaz. Kılıçdaroğlu aday olmalı, bu yoğun talebi geri çevirmemelidir. Ha gayret. Dört gözle bekliyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap