SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu, Pınar Gültekin olayı ile ilgili herakete geçti

Kılıçdaroğlu, Pınar Gültekin olayı ile ilgili herakete geçti

29 Aralık 2020 Salı - 15:36




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da CHP'li bir vekilin Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili aileye 'Davadan vazgeçin' dediği iddiası ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili CHP'li bir vekilin aileye "Davadan vazgeçin" dediği iddiasından, dernekler düzenlemesine kadar birçok başlıkta önemli açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başlarını aktardı.

Dernekler düzenlemesi 

Televizyon kanallarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, dernekler düzenlemesiyle ilgili Anayasa Mahkemesine gideceklerini ve çalışmaların başladığını söyledi.

Pınar Gültekin cinayeti 

CHP'li bir vekilin Pınar Gültekin'in ailesine "Davadan çekilin" dediği iddiasına ilişkin soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "HTS kayıtlarını istedim, vekilimiz 'İspatlarlarsa istifa ederim' diyor" değerlendirmesinde bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap