SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu, Kaşıkçı ve Kavala'yı anımsattı: İşte sen busun Erdoğan

Kılıçdaroğlu, Kaşıkçı ve Kavala'yı anımsattı: İşte sen busun Erdoğan

29 Nisan 2022 Cuma - 12:40




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Cemal Kaşıkçı davasının devrinin ardından Suudi Arabistan’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sosyal medya paylaşımı ile eleştirdi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan iş adamı Osman Kavala’yı ve öldürülen muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı işaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Ülkesinde masum insanlara müebbet verdirir ve bunu havalimanında savunur. Sonra uçaktan iner, katille kucaklaşmaya gider koşa koşa. Kendi ülkesinde insan parçalayanın önünde eğilir, gözleri ona aşkla güler. İşte sen busun Erdoğan. Utan diyeceğim ama nafile” dedi.

İŞTE SEN BUSUN ERDOĞAN, UTAN DİYECEĞİM AMA NAFİLE

Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında Gezi Parkı davasından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Osman Kavala’yı ve öldürülen Cemal Kaşıkçı’yı isim vermeden anımsatarak, “Ülkesinde masum insanlara müebbet verdirir ve bunu havalimanında savunur. Sonra uçaktan iner, katille kucaklaşmaya gider koşa koşa. Kendi ülkesinde insan parçalayanın önünde eğilir, gözleri ona aşkla güler. İşte sen busun Erdoğan. Utan diyeceğim ama nafile.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap