SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu: Her elde değil, her oyunda dedim

Kılıçdaroğlu: Her elde değil, her oyunda dedim

30 Eylül 2020 Çarşamba - 09:51




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salgın önlemlerini eleştirirken kahvehaneler için yaptığı önerinin yanlış anlaşıldığını savundu.





Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği'ni ziyareti sırasında kahvehanelerin kapatılmasını eleştirerek, "Kahvehaneler açık güzel ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman. Oysa önlem alabilirsiniz, dersiniz ki 'her oyunda sıfır, yeni kağıt açacaksınız.' Bitti bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor, akıllarına bile gelmiyor. Çünkü kahvecinin nasıl yaşadığını, hangi koşullarda yaşadığını biliyor mu?" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu bugün, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum" programına konuk oldu.

"HER ELDE DEĞİL HER OYUNDA"

Proogramda Işık'ın sorularını yanıtlayan CHP Lideri, Işık'ın Türk Tabipler Birliği'nde (TTB) kahvehanelerle ilgili açıklamaları sorusuna, "Her elde değil, her oyunda." ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, Işık'ın "Fark ediyor mu?" sorusu üzerine, "Fark eder, her elde dediğinizde; 4 tur ise 4 ayrı kağıt açmanız lazım. Her elde diyenler kumarı sevenler galiba, o gelenekten gelenler." ifadelerini kullandı.

"KAHVEHANELERE NE ARA SIRA GELDİ"


Işık'ın, "Pandemiyle mücadelede her şey bitti, kahvehanelere ne ara sıra geldi?" sorusunu Kılıçdaroğlu,"TTB'de görüşlerimizi ifade ettikten sonra yaptığım açıklamalar gazetecilerin soruları üzerine." şeklinde cevapladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap