SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi

'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi

01 Ocak 2022 Cumartesi - 16:29




Sivas'ta 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmi, belediyenin organizasyonu ile talepte bulunan vatandaşlar tarafından ücretsiz izlendi.





Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in anısına çekilen ’Kesişme: İyi Ki Varsın Eren’ filmi vizyona girdi. Sivas Belediyesi de yeni nesle kahramanların tanıtılması amacıyla organizasyon düzenledi.

Filmi ücretsiz izlemek isteyenler için başvuru açıldı. Başvuran herkesin ücretsiz izleyebileceği filme şimdiye kadar 5 bin kişi müracaat etti. Pazar akşamına kadar başvuruları devam edecek olan filmin kentteki gösterimi de bugün başladı. Atatürk Caddesi’nde bulunan bir sinema salonundaki ilk seansa vatandaşlarla birlikte Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Ak Parti Milletvekili Semiha Ekinci, Ak Parti il Başkanı Hakan Aksu ve Sivas Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Duman katıldı.

Filmi izlemeye gelenler ise organizasyon nedeniyle belediyeye teşekkür etti.Film gösterimi öncesinde açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "TRT yapımın ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filminin ilk gösteriminde hemşehrilerimizle beraberiz. Sivas Belediyesi olarak kahramanlıkları topluma tanıtmak ve farkındalık oluşturmak adına bir organizasyon düzenledik. İnternet üzerinden belediyemize müracaat eden tüm hemşehrilerimiz belirli zamanlarda bu filmi sinema salonlarında ücretsiz izleyecek. Amacımız kahramanlarımızı, kahramanlıklarımızı yeni nesle aktararak farkındalık oluşturmak. Güzel bir filimi, güzel bir organizasyonla tamamlayacağız. Hafta sonu ve hafta içi tüm seanslarda hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap