SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kendisini Selim ismiyle tanıtmış!

Kendisini Selim ismiyle tanıtmış!

10 Haziran 2016 Cuma - 15:09




Tüm Türkiye'de aranan katil zanlısı Atalay Filiz'in son olarak internet üzerinden görüştüğü bir kıza kendisini Selim adıyla tanıttığı öğrenildi.





Sincan Cumhuriyet Başsavcılığının açtığı davada Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi, zanlı Atalay Filiz'in yakalanması için duruşmaları erteliyor.

Atalay Filiz'in Demirarslan ve Radchikova'yı tasarlayarak öldürmek suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, cinayet soruşturulurken alınan bazı tanık beyanları aktarılıyor. Buna göre, cinayetten önceki süreçte Atalay Filiz ile görüştüğü belirlenen bir kız, gösterilen fotoğraflardan Filiz'i teşhis etti ancak adını "Selim" olarak bildiğini söyledi.

KENDİSİNE SELİM DEDİ

Atalay Filiz ile internet kafede, kendisine ilgi göstermesi üzerine tanıştıklarını, birbirlerine telefonlarını vererek zaman zaman görüşmeye ve mesajlaşmaya başladıklarını beyan eden kız, Filiz'in, "Eryaman'da ailesiyle kaldığını, tek çocuk olduğunu ve biyoloji doktorası yaptığını" anlattığını ancak kendisinden çok fazla bahsetmediğini bildirdi.

Tanık kız, Atalay Filiz için "Sosyal birisi değildi. Fazlaca titizdi" derken, mesajlarında bir anda sinirlenip bir anda sakinleştiğini, aynı kıyafetleri giydiğini kaydetti.


Kız, bir süre sonra, "Bu adam psikopat, zarar verebilir" düşüncesiyle telefon numarasını değiştirdiğini ve irtibatını kestiğini belirtti..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap