SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı

Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı

12 Şubat 2020 Çarşamba - 16:52




Aradıkları vatandaşlara kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtarak onlarca kişinin toplam 6 milyon TL’sini dolandıran şahıslar yakalandı.





Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kendilerini telefonda polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp,  “hesaplarınız terör örgütlerinin eline geçti” diyerek vatandaşları dolandıran şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

4 AYLIK ÇALIŞMA, 14 GÖZALTI

Ekiplerin 4 ay süren çalışmaları sonucunda, İstanbul merkezli Tekirdağ, Kocaeli ve Şanlıurfa’da 15 adrese operasyon gerçekleştirildi. Operasyonla 14 kişi, kıskıvrak yakalandı.

Şüpheliler, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 13 adet telefon, 2 adet bilgisayar, çok sayıda sim kart, 2 adet harici bellek ele geçirildi.

Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı


6 MİLYONLUK VURGUN

Polisin yaptığı çalışmalarla, dolandırıcıların 12 mağdurdan aldığı 6 milyon TL’nin 3 buçuk milyon TL’sinin kurtarıldığı ve sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap