SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kemal Öztürk: “Tarım Bakanı krize hazırlanıyor”

Kemal Öztürk: “Tarım Bakanı krize hazırlanıyor”

17 Mart 2022 Perşembe - 14:14




HaberTürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk, kaleme aldığı bugünkü yazsında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile arasında geçen görüşmeyi aktardı.





Kemal Öztürk, HaberTürk'teki yazısında yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin Ukrayna- Rusya savaşı sonrası dünyadaki gıda tedariki konusunda ciddi sorunlar beklediğini ve hazırlık yaptıklarını söyledi.

"TARIM BAKANI KRİZE HAZIRLANIYOR"

Öztürk yazısında, Vahit Kirişçi ile arasında geçen görüşmeyi şu şekilde aktardı:

" Bakan ödül töreninde ve sonra baş başa yaptığımız görüşmede, Ukrayna-Rusya savaşı sonrası dünyadaki gıda tedariki ve üretimi konusunda ciddi sorunlar yaşanacağını beklediklerini söyledi. Bakanlık olarak durumu yakından takip ediyorlar. Stratejik gıda ürünleri konusunda ciddi bir planlama yapacaklarını gördüm. Ancak uzun vadeli üretim planlamasından ziyade, savaş sonrası oluşan krize karşı bir acil eylem planı hazırlanacak sanırım  Daha sonra da bir 'Tarım Politikası2 için mevcut strateji belgelerini yenileyecekler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap