SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kedi kavgası yayına yansıdı, Abdüllatif Şener konuşmasını yarıda kesti

Kedi kavgası yayına yansıdı, Abdüllatif Şener konuşmasını yarıda kesti

13 Nisan 2022 Çarşamba - 15:19




Katıldığı canlı yayında kedileri kavgaya tutuşan Konya Milletvekili Abdüllatif Şener konuşmasını yarıda kesti. Abdüllatif Şener, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.





CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Bizim TV’de Şaban Sevinç yayınına konuk oldu. Şener, yayında konuşurken arkada kedilerin kavgası duyuldu. Şener, tebessüm edilen o anların videosunu sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Evdeki kedilerin birbirleri üzerindeki baskınlık mücadelesi canlı yayında..” notuyla paylaştı.

ABDÜLLATİF ŞENER'İN 3 KEDİSİ CANLI YAYINDA KAVGAYA TUTUŞTU

Canlı yayında bir anda konuşmasını yarıda kesen Abdüllatif Şener, “Evimize 3 tane kedi var. Onlar birbirleriyle problem halindeler, anladığım kadarıyla. Susturmaya ihtiyaç var ama şuan benden başka da susturacak kimse de olmadığı için… Birbirlere zarar verecek bir şey yapmıyorlar ama yarı oyun mudur yoksa güç, egemenlik tesisine yönelik midir davranışları tam çözemedim.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap