SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kıbrıs herhangi bir yer değildir

Kıbrıs herhangi bir yer değildir

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:45




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Stratejik Teknik Ekonomik Araştırmalar Merkezi Tarafından düzenlenen Jeopolitik Enerji Arenası'nın "Değ





Bakan Yıldız açılış konuşmalarının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.Önümüzdeki hafta Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye geleceği ve Doğu Akdeniz'deki doğalgaz aramalarına ilişkin bir soru üzerine Bakan Yıldız "Bizim KKTC'de enerji sektöründe oradaki modelin oluşturulması, tekrar yapılanma dahil olmak üzere bir çok konuyu değerlendiriyoruz. Güney Kıbrıs Yerel Yönetimini de içeren bir mastır plan ve proje kendilerine teslim ettik. Kıbrıs, bizim için herhangi bir yer değildir. Kıbrıs şehitlerimizle beraber ekonomik yapımızla beraber içi içe olduğumuz bağımsız bir ülkedir. Biz oraya somut projelerin yanında mastır planında kendilerine sunduk. Mutlaka değerlendireceklerdir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap