SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kaydını yaptıran ilk vekil

Kaydını yaptıran ilk vekil

04 Kasım 2015 Çarşamba - 16:30




1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından İl Seçim Kurulundan mazbatasını alarak Meclise gelen AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akba





Meclis Şeref Salonunda milletvekillerinin kayıt işlemlerini yapmak için kurulan stantlara gelerek mazbatasını teslim eden Muhammet Emin Akbaşoğlu, 26. Dönemde Meclise ilk gelen milletvekili oldu. Kaydını yaptırdıktan sonra ilk olarak parmak izi veren ve ardından banka hesabı, araç kartı ve rozetini alan Akbaşoğlu, gazetecilerin sorularına cevap verdi.1 Kasım seçimlerinin milletin zaferi ile neticelendiğinin altını çizen Akbaşoğlu, "Seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye ve dünyamıza en hayırlı hizmetler yapma konusunda milletimizi mahcup etmeyeceğiz. Türkiye'nin öncülüğünde yeni, adil ve merhametli bir dünyanın kurulmasının adıdır 1 Kasım 2015. Tarihi bir anı yaşadık. Bu aziz millet tarihte olduğu gibi yine insanlığın yüzünü güldürecek büyük işlere imza atacak" dedi.Hukukçu olan ve 25. dönemde de Çankırı milletvekili olarak Mecliste bulunan Akbaşoğlu, yanında getirdiği Çankırı'ya has tuz sabunu ve yaren lokumunun tanıtımını yaptı. Akbaşoğlu, gazetecilere tuz sabunu ve yaren lokumu ikram etmeyi ihmal etmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap