SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kargolar 8 Nisan Pazartesi açık mı? Kargolar hangi günler çalışacak?

Kargolar 8 Nisan Pazartesi açık mı? Kargolar hangi günler çalışacak?

08 Nisan 2024 Pazartesi - 12:38




Ramazan Bayramı yaklaşırken acil kargo gönderecek vatandaşlar kargo şirketlerinin çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki Kargolar yarın açık mı? İşte tüm detaylar.





Ramazan'ın son günleri yaşanırken bayram hızla yaklaşıyor. Şu günlerde  kargo gönderecek veya teslim alacak vatandaşlar ise kargoların açık olup olmadığı yönünde araştırmalarını sürdürüyor. Kamu bankalarının 9 gün tatil yapacak olması nedeniyle kargoların çalışma takvimi merak ediliyor. İşte ayrıntılar.

ÖZEL VE KAMU KARGO ŞİRKELERİ HANGİ GÜNLERDE ÇALIŞACAKLAR?

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Ramazan Bayram tatili kamu çalışanlarına 9 gün olduğunu duyurmuştu.

Buna göre; Özel kargo şirketleri çalışacak ancak PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan 8-9 Nisan'da hizmette bulunmayacak.

Kargo firmalarının müşteri hizmetlerine bağlanarak bayram öncesinde teslimat yapılıp yapılmayacağı sorgulanabilir.


BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK

Erdoğan, Ramazan Bayramı tatiline dair bilgi verirken , şunları ifade etti:

"Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.

Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor ve 1,5 günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap