SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karayalçın’a doping ziyareti

Karayalçın’a doping ziyareti

30 Ocak 2015 Cuma - 11:05








 Karadeniz illerinin dernek federasyonlarının bir araya gelerek oluşturduğu, kısa adı KARKON olan Karadeniz Konfederasyonu'nun Genel Başkanı Tahsin Usta başkanlığında bir heyet, geçtiğimiz hafta göreve başlayan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan KARKON Başkanı Tahsin Usta, İstanbul gibi büyük bir ilde Karadenizli bir hemşerilerinin il başkanlığı gibi önemli bir göreve atanmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.Usta, Karayalçın'ın İstanbul'da başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

BÜTÜNLEŞTİRİCİ GÜÇ

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ise, Karadeniz’i kucaklayan böyle kurumsal yapıda bir heyetin kendisini ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, çalışma programları hakkında bilgi verdi. Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapacaklarını bildiren Karayalçın, Türkiye'nin Karadeniz’in bütünleştirici gücüne ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

HEYET TAM KADRO

Ziyarette Konfederasyon Başkanı Tahsin Usta'nın yanı sıra Artvin Federasyonu Başkanı Metin Kar, Amasya Federasyonu Başkanı İsmail Aktaş, Sinop Federasyonu'ndan Remzi Yüksel, yönetim kurulu üyeleri İsmail Emre Telci ve Orhan Çağlayan, Kemal Bektaş, Harun Özdemir, Onur Usta, Samsun Federasyonu Başkanı Av. Dilek Kiraz, Av. Sami Kulaksızoğlu, Av. Mehmet Coşkun Karakaş, Ordu Federasyonu'ndan Hikmet Melek, Serdar Köksal, engelli danışmanı Adem Kuyumcu, Ömer Akyüz ile CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık da hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı sonunda, KARKON heyeti, Karayalçın’a destek sözü vererek, çalışmalarında başarı diledi. 



Dursun Ali YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap