SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kara'nın görüşü

Kara'nın görüşü

04 Mart 2015 Çarşamba - 10:32








Trabzon Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı (TESOB) Metin Kara Trabzon sahilinde kurulan işletmelerin hem yerli hem yabancı turizm açısından büyük önem arz ettiğini ifade ediyor. Kara, “Deniz keyfini yaşamak, köfte ve balığını yemek için bu tesislere gelen misafirlerimiz ve vatandaşlarımız oldukça memnun kalıyor. Temizlik, hijyen ve kaliteye önem veren bu noktada taviz vermeyen esnafımızı tebrik ediyorum. Halkımız buralarda gönül rahatlığı ile yemeklerini yiyebilir. Fakat turizm sezonu öncesinde özellkle yabancı dil bilen isimler bu alanlarda olmalı. Arap turizmine çok ciddi bir ratış var. Buradan bindiğimiz dalı kesmeyelim. Ve arap turistlere gerektiği gibi davranalım ve mutlaka arapca dil bilen isismler müesseselerimizde olsun’ diyor.

SEÇİMLERE 4 AY KALA

Genel seçimlere 4 ay gibi kısa süre kaldı. Geri sayım devam ettikçe partilerde seçim çalışmalarına hız verdiler. Milletvekili adayadayları ise listelerde yer almak için son bir gayretle çalışmalarına devam ediyor. Siyasetin Trabzon cephesinde sessiz ve derin bir bekleyiş var. AK Parti Trabzon'da 49 aday-adayı arasında ciddi bir yarış var. Aday adayları temayülde ki sınavı geride bıraktılar. Ak Parti de temayülden iyi destek bekleyenler ve destek aldığını ifade edenler çalışmalarına dehada hız verdiler. Ak Parti’de şimdi gözler halk anketlerinde. Ak Parti ahlak anketlerine bu dönem biraz daha dikkat edecek. Halkın aday olarak görmek istenilen isimler bir havuzda toplanıp değerlendirmeye alınacak bu üserecte halkta karşılığı olanlar biraz daha şanslı ne olacak. CHP’de ise "kontenjanlı önseçim" tartışması partilileri iyice gerdi.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun teşkilatların "kontenjansız ön seçim" talebini bir kez daha Ankara'ya giderek Genel Merkez’e taşıdı. Necip Yıldız, Yavuz Karan, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir'in de aralarında olduğu 19 aday-adayı ön seçim olduğu takdirde yarışa girecek. MHP’de ise gözler önümüzdeki hafta başlayacak aday aday başvurusuna çevrildi. Koray Aydın'ın 21 Mart Olağan Genel Kurultay sonrası Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından A takımının başına geçmesi bekleniyor. Bu durumda Koray Aydın Ankara'dan aday olabilir. MHP’de eğer ilk üç sıralama akıllı yapılırsa çok ciddi bir oya sahip olması bekleniyor. MHP de ilk aday adayı önümüzdeki hafta basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayacak. Hüseyin Örs ise sahada çalışmalarını aralıksız sürüdür yor. MHP Tabanı bu dönem Hüseyin Örs isminden beklentisi oldukça fazla.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap