SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karamollaoğlu'ndan sağlık çalışanlarına teşekkür

Karamollaoğlu'ndan sağlık çalışanlarına teşekkür

23 Nisan 2020 Perşembe - 16:24




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kovid-19 ile mücadele sürecinde sağlık çalışanlarının gayretinin gurur verici olduğunu ifade ederek, "Her bir sağlık çalışanına bu özverili çabalarından dolayı tek tek teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.





Karamollaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dünyanın yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını sebebiyle çok kritik bir süreçten geçtiğini adeta tarihin bir kırılma noktasına şahitlik edildiğini belirten Karamollaoğlu, bu noktada salgınla mücadelenin en önemli mesele haline geldiğini vurguladı.

Gerek Sağlık Bakanlığının gerekse sağlık çalışanlarının fedakârca ve hatta kahramanca verdiği mücadeleyi takdirle izlediklerini aktaran Karamollaoğlu, "Sağlık çalışanlarının bu gayreti gözlerimizi yaşartmakta, göğsümüzü kabartmaktadır. Her bir sağlık çalışanına bu özverili çabalarından dolayı tek tek teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Karamollaoğlu, salgının çok ciddi ekonomik külfetinin ortaya çıktığını, iktidarın bugüne kadar uyguladığı ''hoyrat ekonomi politikaları yüzünden salgına olduğu kadar, ekonomik ihtiyaçlara da hazırlıksız yakalandığını'' savundu.

Ekonomik gidişatla ilgili endişelerini ve atılması gereken adımları yıllardır dile getirdiklerini ileri süren Karamollaoğlu, "Israrla üretimin hayatiyetinden bahsettik, ama iktidar bizi yola, köprüye düşman olmakla itham etti. İktidar bugüne kadar uyguladığı ekonomi politikasının çöktüğünü bir an evvel görmeli, salgın sürecini en az hasarla atlatmak için gerekli önlemleri almalı ve salgından sonra ilk iş olarak her alanda yerli üretim hamlesine başlamalıdır." ifadelerini kullandı.

Tarihi bir dönemeçten geçildiğinin altını çizen Karamollaoğlu, bu süreci sapasağlam aşmanın yolunun birlik ve beraberliği sağlamaktan ve gerilim dilinden uzak durmaktan geçtiğinin altını çizdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap