SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karamollaoğlu, Rusya'yı kınadı: Sovyetleri yeniden diriltme çabası...

Karamollaoğlu, Rusya'yı kınadı: Sovyetleri yeniden diriltme çabası...

24 Şubat 2022 Perşembe - 17:07




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Rusya’nın Ukrayna işgalini kınadı. Karamollaoğlu, "Bu girişim kesinlikle kabul edilemez." dedi.





Rusya, Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı askeri operasyonu sürüyor. Birçok kentte patlamalar meydana gelirken çok sayıda sivil ölümler de yaşanıyor. Son gelen bilgilere göre ise Rus Ordusu, başkent Kiev’e girdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimini kınadığı belirterek, Rusya’yı uluslararası hukuku uymaya davet etti.

Saadet Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya platformu hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“Rusya’nın bağımsız bir devlet olan Ukrayna’yı işgal girişimini kınıyor ve Rusya’yı bir an önce uluslararası hukuka uymaya davet ediyorum. 21. yüzyılda Sovyetler Birliği'ni yeniden diriltme çabaları dünya barışı için çok ciddi bir tehdittir. Bu girişim kesinlikle kabul edilemez. Bölgemizin ve dünyanın her zamankinden daha fazla barış ve huzura ihtiyacı vardır. Tüm taraflara sağduyu ve itidalle dünya barışını korumaya yönelik olarak sorumluluklarını yerine getirme çağrısında bulunuyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap