SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karamollaoğlu’ndan TOKİ tepkisi: Başına sosyal konunca sosyal olmuyor

Karamollaoğlu’ndan TOKİ tepkisi: Başına sosyal konunca sosyal olmuyor

21 Eylül 2022 Çarşamba - 13:32




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezindeki basın toplantısında TOKİ sosyal konut projesine ilişkin eleştirilerde bulundu.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu, TOKİ tarafından İlk Evim İl İşyerim adı altında duyurduğu projeye de eleştiri getirdi. Karamollaoğlu, “Bir projenin önüne sosyal ibaresi eklenince o proje, sosyal bir proje olmuyor maalesef. Bu hiç de sosyal olmayan konut projesinin ödeme planlarıyla yine ancak toplumun belli bir kesimi ev sahibi olabilir.” dedi.

Saadet lideri Karamollaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

Bir projenin önüne sosyal ibaresi eklenince o proje, sosyal bir proje olmuyor maalesef. Bu hiç de sosyal olmayan konut projesinin ödeme planlarıyla yine ancak toplumun belli bir kesimi ev sahibi olabilir.

Büyük Konut Hamlesi diye sunulan ve seçim yatırımı olduğu açık olan TOKİ projesinin hiçbir yaraya merhem olmayacağı anlaşılmaktadır. Biz iktidarımız döneminde insan onuruna yaraşır konut sahipliğini her vatandaşımız için erişilebilir kılacağız.

Ekonomi yönetimi duvara tosladı ancak Sn. Erdoğan hâlâ enflasyon aşılamaz bir tehlike değil diyor ve ekonomist olduğu iddiasını ve ısrarını sürdürüyor. Üzülerek ve söylediğim cümlenin ağırlığını bilerek ifade ediyorum lastik gibi esnek bir ahlak anlayışları ve her an keskin bir U dönüşü yapmaya uygun siyasi anlayışları var.

Geleceğini emanet edeceği gençlerin karnını doyuramayan iktidar, şimdi beş yıl daha yönetme yetkisi istiyor. 2053 ve 2071 hedeflerinden söz ediyor. Milleti böylece avutacağını zannediyor. Her zaman dediğimiz gibi Allah akıl, fikir versin.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap