SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karamollaoğlu, iktidarı dünyaca ünlü ödüle layık gördü

Karamollaoğlu, iktidarı dünyaca ünlü ödüle layık gördü

21 Ekim 2020 Çarşamba - 15:47




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu basın toplantısı düzenledi. AKP yöneticilerine Nobel ekonomi ödülü verilmesi gerektiğini belirten Karamollaoğlu “Nobel ekonomi ödülü geçen hafta sahibini buldu. Tebrik ediyoruz. Ancak bizce bu ödül; Kapitalizme en ciddi hizmeti yapan Türk ekonomisini bu kadar kısa zamanda feci duruma getiren AK Parti yöneticilerine verilmeliydi” dedi.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısından, KKTC’deki seçimlere kadar birçok konuda açıklamada yapan Karamollaoğlu’ iktidara ekonomi üzerinden yüklendi. Nobel ekonomi ödülü geçen hafta sahibini bulduğunu söyleyen Karamollaoğlu "bu ödül AKP yöneticilerine verilmeliydi" diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle;

“BU SALDIRILARI LANETLİYORUM”

“Savaş hukukuna ve insanlığa asla sığmayacak olan bu saldırıları lanetliyorum. Gence’nin vurulması sonucu hayatını kaybeden o küçük yavrularımızın görüntüleri bizi derinden üzdü.  Bu görüntünün failleri tarih önünde ve vicdanlarda muhakkak mahkum olacaklardır. Bu alçak saldırılara sessiz kalanlar da yine tarihe bir utanç sebebi olarak geçeceklerdir. Saldırılarda hayatını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Üzüntü verici husus Türkiye’nin dostu olması gereken ülkeler arasında Azerbaycan ile saf tutacak ülke kalmaması da bizi üzüyor. Bu Türkiye’nin tutarsız bir dış politika izlediğinin en açık delilidir.”

“KIBRIS BİZİM MİLLİ MESELEMİZDİR”


KKTC 5. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sn. Ersin Tatar’ı tebrik ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Ümit ederim ki onun zamanında KKTC bağımsız bir cumhuriyet olarak diğer ülkeler tarafından tanınır. Seçim sonuçlarının aynı zamanda tüm Kıbrıslı kardeşlerimize, ülkemize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Şu hususu da burada vurgulamak istiyorum; Kıbrıs bizim milli meselemizdir. Kıbrıs davasında asla taviz vermeyeceğimiz bilinmelidir. Kıbrıs’ta 1974 ruhu her daim canlı kalacaktır ve bu şuurla da Kıbrıs meselesini ele almaya devam edeceğiz.

“VATANDAŞ FERYAT EDİYOR”

Her hafta dile getirdiğimiz bir husus var milletimiz zor durumda, işçimiz, esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz geçinemiyor. Esnafın hali bu, milletin hali bu ama bu halden habersiz olanlar oturdukları yerden ahkâm kesiyorlar. Ekonomimizin uçtuğundan, havalandığından bahsediyorlar. Bugün millet feryat ediyor ama iktidar bir türlü milletin derdine inanmıyor.

“NOBEL EKONOMİ ÖDÜLÜ AK PARTİ YÖNETİCİLERİNE VERİLMELİYDİ”

Nobel ekonomi ödülü geçen hafta sahibini buldu. Tebrik ediyoruz. Ancak bizce bu ödül; Kapitalizme en ciddi hizmeti yapan Türk ekonomisini bu kadar kısa zamanda feci duruma getiren AK Parti yöneticilerine verilmeliydi. Dışarıda insanlar ekonomiyi nasıl ayağa kaldırırız diye çabalarken bizimkiler ekonomiyi batırmalarını örnek gösterebiliyorlar. Çünkü döviz sıçradı gidiyor ama doları umursamayıp dolarla mı maaş alıyorsunuz diye soruyorlar. Bu tavır kanaatimizce kesinlikle ödüle layıktır.


“YARDIM EDİLMİŞ YOKSULLAR İSTİYORLAR”

Bakınız ekonomi kötüye gidiyor, iktidar ortağı askıda ekmek kampanyası yapıyor. Millet feryat ederken iktidar İBAN gönderip yardım istemişti.  Efendiler, çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum;

Victor Hugo’nun dediği gibi:

“Siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz, biz ise ortadan kaldırılmış yoksulluk!” Sizinle bizim aramızda en temel fark budur….

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap