SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karal'dan on binlerce engelliye iş müjdesi

Karal'dan on binlerce engelliye iş müjdesi

13 Temmuz 2012 Cuma - 17:19




Rize Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen Evde Bakım ve Yardım Programı'na katılan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal bu





Evde Bakım ve Yardım Programı kapsamında gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal burada yaptığı konuşmada " Burada gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gün içerisinde bir çok toplantıya katılıyoruz fakat belki de katıldığımız en anlamlı toplantı budur" ifadelerini kullandı. Karal, Türkiye Büyük Millet Meclisi tatile girmeden bir hafta önce engelli vatandaşlar için yeni kanunlar çıkardıklarını belirtti. Hasan Karal “İnşallah zannediyorum ağustos ayı içerisinde on binlerce engelli kardeşimiz işe alınacak. Kamu kurum ve kuruluşlarda engelli kadrosu adı verilen kadrolarda boşalma olmuş ise bu kadrolar doldurulacak. Bir kaç ay önce eleman alımı olmuştu ve tekrar alımlar olacak. Allah'a şükürler olsun ki milletimizin hizmetkarı olarak geldiğimiz noktada her şey bir tarafa, engelli kardeşlerimiz bir tarafa diyen bir Başbakanımız var.Sayın Başbakanımız engelli kardeşlerimiz için bütün imkanları seferber etti.Bakın sadece Rize'de engelli kardeşlerimizin bakım ücreti yirmi iki milyonu bulmuş.Bu rakam engelli kardeşlerimizin ev ve bakım ihtiyaçlarına devletimiz tarafından sunulmuştur.Bunların yanı sıra Rize'mizde engelli kardeşlerimiz için bakım evleri ve sosyal tesisler,bununla birlikte engelli kardeşlerimize alternatif yardımlarımızda devam etmektedir.Bizler birlik olduktan sonra yapamayacağımız aşamayacağımız engel yoktur" şeklinde konuştu. Konuşmasından sonra Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü Mehmet Nuri Gezmiş'ten İl Müdürlüğü hakkında brifing alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal gerekli incelemelerin ardından il müdürlüğünden ayrıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap