SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karaduman'dan İstanbul Sözleşmesi çıkışı: Biz oldukça gücünüz yetmeyec

Karaduman'dan İstanbul Sözleşmesi çıkışı: Biz oldukça gücünüz yetmeyec

23 Haziran 2022 Perşembe - 15:36




Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, geri getirilmeye çalışılan İstanbul Sözleşmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karaduman, "Biz var oldukça gücünüz yetmeyecek" dedi.





11 Mayıs 2011 tarihinde AKP- MHP-CHP ve HDP milletvekillerinin oylarıyla TBMM’den geçirilen İstanbul Sözleşmesi, Milli Görüş camiasının baskıları sonucunda AK Parti iktidarı tarafından iptal edilmişti. Aileyi yok eden cinsiyetsizliği topluma dayatan sözleşmenin uzantısı 6284 sayılı kanun hala yürürlükteyken, sapkınlığı destekleyenler İstanbul Sözleşmesinden geri çekilmenin durdurulması için Danıştay'ın yolunu tuttu.  Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, İstanbul Sözleşmesinin yeniden yürürlüğe konmasına yönelik çabalara karşı TBMM'de dikkat çeken bir konuşmaya imza attı.

SAPKIN SÖZLEŞMESİNİN KALKMASI YETMEZ 6284'TE KALKMALI

Saadet vekili Karaduman, "En büyük sorumluluk AK Parti iktidarıdır. İstanbul Sözleşmesinin kalkması yetmez, dayanak olan yasal düzenlemeler iptal edilmelidir ve milletimizin inancına uygun yasalar getirilmelidir." dedi.

DEVLET SAPKINLIĞA ORTAK OLUYOR

Konuşmasında aile kurumunun yok edilmek ve cinsiyetsiz bir toplum oluşturulmak istendiğine dikkat çeken Karaduman, "Bugün aile kurumu yok edilmek istenmektedir. Cinsiyetsiz, kimliksiz ve ailesiz toplum oluşturulmak istenmektedir. Bugün TV kanalları ve yasalar ve uygulamalar bu hedef doğrultusunda birer araç olarak kullanılıyor. Devletin kurumları da buna alet oluyor." ifadelerini kullandı.


İSTANBUL SÖZLEŞMESİ BUGÜN YENİDEN ISITILIYOR

Haim Nahum doktrinlerinin milletin üzerinde uygulanmaya çalışıldığına dikkat çeken Karaduman, "Milletimiz iş birlikçi yönetimler tarafından yoksullaştırılırken, küresel oluşumlar aracılığıyla da inancına saldırılmaktadır. Artan sapkınlıkları meşru göstermeyi çalışmaları, diğer yandan aile yapımıza dönük hamleleri bunun somut göstergesidir. Bugünlerde ısıtılarak önümüze getirilen bunun en somut göstergesidir." diye konuştu.

KADINA ŞİDDET SADECE BİR KILIFTIR

Kadına şiddeti önlemek İstanbul Sözleşmesinin sadece bir kılıfı olduğunu belirten Karaduman, "Kadını kalkan olarak kullanıp hem kadınlığı hem de erkekliği bitirmenin, toplumu çökertmenin adıdır İstanbul Sözleşmesi. Bu sözleşmenin kadına şiddeti önleyeceğini savunmak, ABD'nin Irak'a demokrasi götüreceğini savunmakla eşdeğerdir. ABD nasıl demokrasiyi istismar ettiyse, İstanbul Sözleşmesi ile de kadın istismar edilmektedir. İstanbul Sözleşmesini savunarak, kadını savunmuş olmuyorsunuz. Bizatihi kadını istismar ediyorsunuz." ifadelerini kullandı.

BİZ OLDUKÇA GÜCÜNÜZ YETMEYECEK


Saadet Partisi olarak söylediklerinin aksine hiçbir zaman farklı bir tutum içinde olmadıklarını belirten Karaduman, "Milli Görüş hareketi, 52 yıldır hiçbir zaman aldatılmamış ve aldanmamıştır. Saadet Partisi olarak söylediklerimizin aksine bir tutum içinde olmadık. Bir dediği ötekini tutmayan, bu milletin maddi ve manevi değerlerini çiğnetenlerle de yan yana olmadık. Saadet Partisi olarak şunu ilan ediyorum; Biz var olduğumuz müddetçe, bu sapkınlığı meşrulaştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Kendi evladınızın başına gelmesini istemeyeceğiniz bir sapkınlığı ne olur normalleştirmeyin" diye belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap