SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karaaslan: Millet Bahçesi’ne karşı çıkmaları acı bir durumdur

Karaaslan: Millet Bahçesi’ne karşı çıkmaları acı bir durumdur

28 Mayıs 2022 Cumartesi - 16:01




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yaptığı açıklamada, “Gezi’de ağaç bahanesiyle şehirlerimizi yakıp yıkanların, İstanbul’un en büyük Millet Bahçesi’ne dikilecek 145 bin 300 ağaca karşı çıkmaları, çevreyi bu kadar çok konuşup, çevre katliamlarına kendi yönetimleri eliyle yapıldı diye sessiz kalmaları acı bir durumdur” dedi.





AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, son günlerde sosyal medyada ve bazı basın organlarında çevre konusunda ortaya atılan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Karaaslan, “Ülkemizin geleceğine dair bir vizyonu, hedefi, hayali, hatta Türkiye için hayırlı bir iş yapma noktasında niyeti dahi olmayan muhalefetin özellikle son günlerde çevre meselesi üzerinden gündem oluşturma çabası içinde olduğunu görüyoruz. Projeleri ve önerileri ile gündemde yer alması beklenen muhalefetin asılsız iddialarla, yalanla, iftirayla gündemde yer bulması siyasetimiz açısından üzüntü vericidir” dedi.

"GEZİ'DE AĞAÇLARI BAHANE EDENLERİN MİLLET BAHÇESİ'NE KARŞI ÇIKMALARI ACI BİR DURUMDUR"

Türkiye Çevre Ajansı ile ilgili iddiaların arkasındaki dayanağın sorunlu ve yanlış olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çevreyi sadece siyasi bir malzeme olarak gören, çevreyi koruma ve yaşatma konusunda kayda değer bir eseri bulunmayanların Atatürk Havalimanı alanına yapılacak Millet Bahçesi’ne karşı çıkarken ortaya koyduğu yaklaşım ve savunduğu argümanlar ne kadar yanlışsa; bugün Çevre Ajansı ile ilgili iddianın arkasındaki dil de, dayanak da o kadar sorunlu ve yanlıştır. Neresinden bakarsak bakalım her söylemleri, açık bir ‘yalan’ üzerine temellenmektedir. Gezi’de ağaç bahanesiyle şehirlerimizi yakıp yıkanların, İstanbul’un en büyük Millet Bahçesi’ne dikilecek 145 bin 300 ağaca karşı çıkmaları, çevreyi bu kadar çok konuşup, çevre katliamlarına kendi yönetimleri eliyle yapıldı diye sessiz kalmaları acı bir durumdur. En acısı da bundan en ufak bir utanç ve pişmanlık duymamalarıdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap