SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kar gidiyor, güneş çıkıyor! Son hava durumu tahminine mutlaka bakın

Kar gidiyor, güneş çıkıyor! Son hava durumu tahminine mutlaka bakın

24 Aralık 2021 Cuma - 09:12




Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Rize, Batman, Siirt, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı diğer bölgeler az bulutlu ve açık bir gün geçirecek. Hava sıcaklıklarının iç ve batı bölgelerde 2 ila 5 derece artması bekleniyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize, Batman, Siirt, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimleri ile Akdeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap