SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kapadokya’da balon faciası!

Kapadokya’da balon faciası!

09 Nisan 2017 Pazar - 10:47




Göreme bölgesinde sabah saatlerinde havalanan 1 balon, Ortahisar kasabasında düştü. Kazada bir kişi öldü, 20 kişi ise yaralandı.





Nevşehir'de turistleri taşıyan sıcak hava balonunun düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre bir turist hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

1 TURİST ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde sabah saatlerinde havalanan bir sıcak hava balonu Ortahisar kasabasında düştü.

Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Göreme beldesinden havalanan sıcak hava balonu Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında yüksek gerilim hattına çarparak düştü. Balon içerisinde bulunan 20 turist yaralanırken 1 turist ise öldü. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaparken yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Balon kazası sonrasında yaralanan 14 turist Kapadokya Hastanesinde, 3 turist Versa Hastanesinde ve 3 turist de Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap