SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kanun sürecinde tartışma olabilir

Kanun sürecinde tartışma olabilir

22 Kasım 2013 Cuma - 17:29




Cumhurbaşkanı Gül, dershaneler konusunda, "Kanun yapma sürecinde tartışmalar olabilir. Önemli olan bunun kırgınlıklara ve üzüntülere sebep vermeyecek





Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  Samsun'dan kara yoluyla geldiği Ordu'nun Ünye ilçesinde güllerle karşılandı. Gül, Ünye'nin ardından Fatsa ilçesine geçti. Gül, Hükümet Konağı Meydanı'nda kendisini karşılayan vatandaşları selamladı, ardından konuşma yaptı. Dershanelerin özel okula dönüştürülmesine ilişkin tartışmaların devam ettiğinin hatırlatılması ve bunu nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Gül, konuyla ilgili düşüncelerini geçen hafta Erzincan ziyaretinde dile getirdiğini hatırlattı. Kanun yapma süreçleri içerisinde tartışma yaşanabileceğini belirten Gül, "Önemli olan bu tartışmaların kırgınlıklara ve üzüntülere sebebiyet vermeyecek şekilde yapılmasıdır. Herkesin fikrini söylemesi gerekir. Herkesin kendi açısından doğrularını ortaya koyması gerekir. Parlamenter süreç içerisinde, kanun yapılırken de muhakkak ki kanun yapanlar bütün bunları dikkate alacaklardır. Şüphesiz ki hükümet bütün bunları dikkate alacaktır. Sonunda doğrusu neyse onu yapacaklarına inanıyorum" dedi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap