SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kalpaklıoğlu ile yola devam

Kalpaklıoğlu ile yola devam

12 Haziran 2012 Salı - 13:39




MHP Ordu Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede çift liste ile gidilen seçimde mevcut başkan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.





Kongrede konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı ve başkan adayı Halil Kalpaklıoğlu, "Yönetim olarak yeni atandık. İlk toplandığımızda sevgiden yoksun, fitnenin fesadın birbirine karıştığı bir ortamla karşılaştık. Maalesef bizlerle alakalı bir yığın dedikoduya maruz kaldık ve 28 Nisan’da yapılacak kongreyi bugün yapmak zorunda kaldık. 400 tane bugünlerde oy kullandırabildik. Çabamız MHP’nin bir adım daha ileri gitmesiydi. Sözümüz var, bundan önceki yönetimden başarısız olursak istifa edeceğiz" dedi. Yapılan seçim sonrası, MHP Merkez İlçe Başkanlığı’na Halil Kalpaklıoğlu seçildi. 298 delegenin oy kullandığı seçimde Genel Merkez kararıyla MHP İlçe Başkanlığı'na atanan Halil Kalpaklıoğlu ile Av. Atilla Türk yarıştı. Yapılan seçim sonrası 189 oy alan Halil Kalpaklıoğlu MHP Merkez İlçe Başkanı seçilirken Av. Atilla Türk 104 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap