SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Kalk gidelim oğlum"

"Kalk gidelim oğlum"

20 Ağustos 2012 Pazartesi - 11:26




Hakkari Dağlıca'da, 19 Haziran 2012 günü meydana gelen karakol saldırısında şehit düşen Ali Yasin Erosmanoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehitli





Sabah erken saatlerde Ali Yasin Erosmanoğlu'nun şehitlikdeki mezarı başına gelen Erosmanoğlu ailesi burada Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Şehit ailesinin yürek yakan ağıtları burada bulunanları duygulandırırken baba Ali Sait Erosmanoğlu da şehit oğunun acısını yüreğine gömdüğünü belirtti. Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitlikte Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hazır bulunurken, şehit ailesinin acılarını paylaştı. Baba Ali Sait Erosmanoğlu da, acılarının büyük olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ailece çocuğumuzu ziyarete geldik. Acımız büyük, sıkıntımızı tamamen içimize gömdük. Diyecek olduğum bir şey yok, ne diyeyim. Oğlum 10 aylık askerdi, teskeresine 4 buçuk ay kalmıştı, şehit haberi geldi. Şehit olmadan bir kaç gün önce annesiyle görüştü. Annesine buraları çok sıcak diyerek oradaki günlerini anlattı. Hatıra defterine de bambaşka Ali Yasin göreceksiniz diye yazmış. En son diyeceğim Allah, bu PKK'lıları kahretsin. Bizim bir şeyden beklentimiz yok. Devletimiz sağolsun. Türkiye Cumhuriyeti toprakları bizim olduğu için bütün anneler ve babalarda bizim gibi ağlıyor. Bu işe bir dur demelerinin zamanı geldi. Önünü kesmeleri gerekiyor. Onun da yeri Türkiye Büyük Millet Meclisi." Anne Nurten Erosmanoğlu da güçlükle konuşarak "Bekledim telefonlarını ancak gelmedin oğlum. Kalk gidelim oğlum" diyerek ağladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap