SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kahvehane tarandı: 2 ölü!

Kahvehane tarandı: 2 ölü!

01 Kasım 2016 Salı - 14:46




Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehanenin henüz belirlenemeyen bir nedenle silahla taranması olayı ile ilgili 2 kişinin arandığı be





Edinilen bilgiye göre, bir jiple belde merkezine gelen 2 kişi kaleşnikof marka makineli tüfekle bir kahvehaneyi kurşun yağmuruna tuttu. Olayda Yaşar Akyıldız ve Abdullah Öztürk ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybederken, Cemal Oğuz, Hasan Akay, Ahmet Şahin Akyıldız, Hüseyin Yılmaz, Fatih Işık ve ismi henüz belirlenemeyen 1 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan ve saldırıyı gerçekleştirdikleri tahmin edilen iki kişinin kullandıkları Lada marka jipi Trabzon'un Hayrat ilçesindeki Hayrat Köprüsü üzerinde parmak izi bırakmamak için yaktıkları ve başka bir araçla bölgeden kaçtıkları belirlendi. Şahıslardan birinin Ü.S isimli kişi olduğu diğerinin ise kimliğinin henüz belirlenemediği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap