SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kahroluyoruz!

Kahroluyoruz!

23 Temmuz 2015 Perşembe - 13:16








Türkiye 1.5 aydır yeni hükümetin kurulmasına odaklanırken karanlık güçler yine düğmeye bastı. Ülkeyi karıştırmak isteyen dincisi, açılımla şımaran bölücüsü yine terör estirmeye başladı...

Suruç’ta 32 canı kahpe IŞİD terörüne kurban verdik. Aynı gün Adıyaman’da onbaşımız şehit oldu. Dün de Ceylanpınar’da iki polisimizi şehit verdik. Sadece şehit anaları değil tüm ülke yasta…

KÜRESEL TUZAK!

Türk milleti yeni hükümetin kurulmasını bekliyor. Koalisyon mu kurulacak yoksa yeniden seçime mi gidilecek tartışmaları yaşanırken karanlık güçler yine düğmeye bastı. Türkiye küresel bir tuzakla karşı karşıya iken Suruç’ta 32 vatandaşımız vahşi terörün kurbanı oldu.

CANİLER AZDI

Türkiye 32 terör kurbanına ağlarken dincisi de bölücüsü de terör estirmeye başladı. İyice azıtmaya başlayan, açılımla şımaran teröristler, 3 gün önce Adıyaman'da iş makinelerini ateşe verdi. Teröristlerle çıkan çatışmada uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal şehit oldu. Bu acılarla ağlarken, Şanlıurfa’dan gelen kara haberle bir kez daha kahrolduk.


PKK ÜSTLENDİ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polis memuru şehit edildi. Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Uçar ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar, elleri ve ayakları bağlanarak susturucu silahla öldürüldü. Saldırıyı PKK üstlendi. Saldırının, Suruç katliamına misilleme olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap