SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kahramanmaraş’ta otelde silahlı saldırı: 1 şehit

Kahramanmaraş’ta otelde silahlı saldırı: 1 şehit

03 Aralık 2020 Perşembe - 14:04




Kahramanmaraş'ta, bir oteldeki cinayet zanlısını gözaltına almaya giden polis ekibine silahla ateş edilmesi sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı. Cinayetten aranan zanlı, polisleri yaraladıktan sonra kaldığı otelden kaçtı.





Antalya' da cinayet şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı bulunan ve Kahramanmaraş'ta bir otelde konakladığı belirlenen Muhammet Karataş (22) isimli kişi, kendisini teslim almaya gelen polislere ateş açtı. Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, çıkan çatışmada 3 kişi de yaralandı. Saldırgan kaçarken yaralı polisler hastaneye kaldırıldı. 

Yaralı polis kurtarılamadı 

Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Durumu ağır olan polis hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Özel harekat operasyon başlattı

Özel harekat polisleri otele operasyon düzenledi. İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Zanlının yakalanması için kent genelinde çalışma başlatıldı. Şehrin giriş ve çıkışlarında denetimler arttırılırken kontrol noktalarında durdurulan araçlarda kimlik kontrolleri yapılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap