SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kahire'de doğmak suç mu?

Kahire'de doğmak suç mu?

03 Ağustos 2014 Pazar - 15:40




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 'Çatı Aday' İhsanoğlu’na destek istemek için Afyon





İlk ziyaretini Emirdağ ilçesine gerçekleştiren Bahçeli’yi burada çok sayıda partili karşıladı. Bahçeli burada yaptığı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Çatı Aday’ Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili doğum yeri konusunda sarf ettiği sözleri eleştirerek, “Siyaset bazen acımasız oluyor. Bir taraftan diyorsunuz ki biz bu kişiyi tanımıyoruz, bir taraftan diyorsun ki 33 yıldır Türkiye’ye hiç gelmemiş, kimdir bilmiyoruz. Ama diğer taraftan son 15-20 içerisinde öyle aşağılayıcı, öyle hakaret edici cümleler kullanıyorsunuz ki lafın nereye vardığının farkında bile değilsiniz böyle şey olur mu, Kahire’de doğmak suç mu? Kahire’de yetişip Türkiye’ye gelmek İslam dünyasının önemli kademelerinde önemli sorumluluklar üstlenmek bir millete, bir memlekete hizmet değil midir” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap