SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kaftancıoğlu'ndan Oktay'a: Çok üzülmüş, süzülmüş hatta

Kaftancıoğlu'ndan Oktay'a: Çok üzülmüş, süzülmüş hatta

17 Nisan 2023 Pazartesi - 15:22




CHP'li Canan Kaftancıoğlu, Kızılay'ın çadır satmasına üzüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a tepki gösterdi: Vah vah...





Ankara’dan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depremzedelere göndermesi gereken çadırları satmasıyla gündeme gelen Kızılay'a ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kızılay 155 yıllık bir kurum. Şu anda Türkiye’de genel bir konsensüs de var. Bireylerden kurumları ayrıştırmak lazım. Bu kurumların hepsi bizim. Siyasi tartışmaların malzemesi yapmamak lazım. Arzu ederdik ki bu tür tartışmalar olmasın, bu tür şeyler devreye girmesin. Kızılay’ın kendi genel kurulu vardır, kendi yönetimini kendisi belirler. Orada zaten gerekli tedbirler, gereken yapılır. Buna tabii ki herkes üzülmüştür. Biz de üzüldük, çadır satılması olayı vesaire bu konuların gündeme gelmesi olayına ama Kızılay hepimizin kurumudur, üzerinde titrememiz lazım” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Fuat Oktay'ın bu açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi:

"Vah vah… Çok üzülmüş, süzülmüş hatta! Vatandaşın derdi, üzüntüsü, ihtiyacı hiç önemli değil. Devleti yönettiğini zannedip, üstüne bir de maaş alanlar üzülmesin yeter ki. Beyefendi bilmezsiniz ama sorumluluk makamları üzülme, kandırılma yerleri değil gereğini yapma yerleridir!"

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap