SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kaftancıoğlu: Bir sandık görevlimiz darp edildi

Kaftancıoğlu: Bir sandık görevlimiz darp edildi

28 Mayıs 2023 Pazar - 17:25




CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna ilişkin açıkama yaptı.





Kaftancıoğlu özetle şunları kaydetti:
 
İstanbul'da bugün saat 2 buçuk 3 civarına kadar sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın oy kullanma işlemleri tamamlandı. Bu saate kadar yalnızca seçim yasakları kapsamında olan ilçe seçim kurulu kararına rağmen kaldırılmayan görseller haricinde bir olumsuzluk yaşanmadı. Ancak saat 3'ten itibaren kimi ilçelerimizde ve okullarımızda  belirli kişilerin birtakım provokasyon çıkarma eğilimlerinde olduğunu gördük. 
 
Esenler'de bir okuda sandıktaki bir sonuca itiraz hakkını kullanan bir görevlimizin okuldaki kişilerce darp edildiği ve birkaç kaburgasının kırıldığı bilgisi ulaştı. Bunun dışında okullarda yapılan gerginliği artırma çabalarının karşısında hem vatandaşlarımız hem görevlilerimiz sağ duyuyla, hukuksal haklarını kullanarak süreci olay yerinde hem takip ediyor hem de hukukçu arkadaşlar da suç duyurusunda bulunup gereğini yapıyorlar. Her oya sahip çıkılma zamanı. Hem İstanbullu hemşehrilerimizi, hem tüm Türkiye'deki vatandaşlarımızı anayasal hakları olan kendi oy sandıklarında takip etmeye davet ediyorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap