SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadın olmak zor zanaat!

Kadın olmak zor zanaat!

08 Mart 2016 Salı - 09:53




Demir döverek ekmeğini bu işten çıkaran, hayata yalnız başına kağıt toplayarak tutunan, hurdacılık yaparak oğluna destek olan milyonlarca cefakar kadı





Kiminin karısı, kiminin bacısı, kimininse anasıydı o ezilen kadınlar. Kadın dövülen değil övülen olmalı, kadın ezilen değil sevilen olmalı. Kadın fedakar ve cefakardır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

10 YILDIR DEMİR DÖVÜYOR

Ordu'nun Gölköy ilçesinde evli ve 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Nuray Yaşar, 10 yıldır demir döverek eşiyle birlikte ekmeğini bu işten çıkarıyor. Yaşar, "Yıllardır demir döverek ekmeğimizi kazanıyoruz, ekmeğimizi burada kazanıyoruz" diye konuştu.

EŞİ DE ÖLDÜ ÇOCUĞU DA


67 yaşındaki Gülcemal Uyar da kağıt toplayarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Eşini 19 yıl önce kaybettiğini dile getiren Uyar, "Çektiğimiz kredi borcunu tek böbreğimle de olsa, çalışarak ödemek zorundayım" ifadelerini kullandı

HİÇ GOCUNMAM

Hanife Topal ise hurdacılık yaparak hem oğlunun iş yükünü hafifletiyor hem de aile ekonomisine destek oluyor. Oğlunun hurdacı dükkanında çalıştığını söyleyen Topal, çalışmaktan gurur duyduğunu ve yaptığı işten dolayı gocunmadığını söyledi.

KADINLAR GÜNÜ’NDE ŞİDDET!

Bir tarafta da ezilen, şiddet gören, horlanan, cinayetlere kurban giden kadınlarımız. Trabzon’un Of İlçesinde 39 yaşındaki D.K.Ş. geçim sıkıntısı nedeniyle çıkan tartışmada eşi 35 yaşındaki D.Ş’yi darp etti. Polise giden D.Ş. şikayetçi oldu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap