SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadın eli her yere değecek

Kadın eli her yere değecek

18 Ocak 2015 Pazar - 20:59




Beşikdüzü Kadın Kolları Kongresi'nde konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, “Kadın elleri değen her yerin güzelleştiği misyonumuz olacaktır” de





AK Parti Beşikdüzü Kadın Kolları Kongresi yapıldı. Kongrede Kadın Kolları Başkanı Fatma Aras, görevi Canan Kurucu'ya devretti. Kongrede konuşan Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Birinci, "7 Haziran'da yapılacak seçimlerde bir önceki seçimden daha çok oy oranını artırmak için gayret sarf etmeliyiz" dedi ve sözlerini şööyle sürdürdü, "Bu seçimler diğer milletvekili seçimlerinden biraz daha farklı. Biz her ne kadar son 9 seçimi kazanmış olsak da bu onuncu seçimin önemi çok fazla. Anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlamamız lazım. Mutlaka AK Parti'nin muktedir olması lazım." 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ise, "Bugünkü ortam gerçekten çok güzel. Birlik beraberlik olduğu sürece, Trabzon ve Türkiye ilerledikçe ilerliyorum. Kadınların siyasi arenada hak ettikleri yere gelmesi ve başarı merdivenlerini emin adımlarla çıkmayı hedefliyoruz. Kadın elleri değen her yerin güzelleştiği misyonumuz olacaktır. Gayemiz, azim ve kararlılıkla yol alarak, partimizin yükselen çıtasını daha da yükseklere taşımaktadır. Beşikdüzü'nde belediyemiz uzun yıllar sonra AK Parti olarak bizim oldu. Güzel ve zor bir çalışmayla Beşikdüzü'nü aldık" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap