SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadın dayanışması

Kadın dayanışması

21 Şubat 2014 Cuma - 09:23




Köprübaşı, Sürmene ve Of ilçelerinin CHP kadın belediye başkan adayları, düzenledikleri ortak basın toplantısında destek talep ettiler.





CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, CHP'li üç kadın belediye başkan adayı adına açıklama yapan Köprübaşı Belediye Başkan adayı Nevzer Uzun, "Siyaset kadın-erkek, hepimizin işi. Biz kadınlar, bizim de var olabileceğimiz bir siyaset tarzı yaratabiliriz. Belediye başkanlığının kazanç sağlamak için değil, temel insani ihtiyaçları karşılamak için yapılabileceğini gösterebiliriz" dedi. Kadına yapılmış yatırımın bütün aileye yapılmış sayıldığını ifade eden Uzun, sözlerini şöyle tamamladı: "Belediye hizmetleri kadın-erkek hepimizi ilgilendirir. Yaşamımızı etkileyen kararlara katılmak, eşitlik ve adaleti sağlamak, sorumluluğu paylaşmak için bu zorlu yolculuğa çıktık. Bu nedenlerle CHP'li kadın adaylar olarak bu gidişe ‘dur’ diyecek hemşehrilerimizin ve kadınlarımızın oylarına talibiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap