SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadirov: Putin bir kez daha kanıtladı!

Kadirov: Putin bir kez daha kanıtladı!

28 Haziran 2016 Salı - 11:43




Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği mektubu değerlendirerek, "Putin büyük bir güç olduğunu bir kez daha kanıtladı" dedi.





Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Instagram hesabından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e gönderdiği mektuba ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kadirov paylaşımında konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkemizle bir kez ilişkileri bozmak yerine yüzlerce yıl dostça kalınması gereken büyük bir güç olduğunu bir kez daha kanıtladı. Biz Türkiye'nin zararı karşılama ve suçlulara cezalarını verme sorununu çözmeye hazır olduğuna ilişkin niyetleri hayata geçirmesini umuyoruz."

Öte yandan Kadirov, on binlerce Türk inşaatçının işsiz kalmasına sebep olan endüstrinin çöküşüne rağmen Rus hükümetinin eylemlerinin doğru olduğunu, çünkü Rus vatandaşının canının ve ülkenin onurunun milyarlarla ölçülemeyeceğini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap