SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadir Şeker için istenen ceza belli oldu

Kadir Şeker için istenen ceza belli oldu

19 Mart 2020 Perşembe - 12:14




Parkta erkek arkadaşı Özgür Duran’ın şiddetine maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken katil olan Kadir Şeker hakkında "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.





Konya’da üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker (20), parkta erkek arkadaşı Özgür Duran’ın şiddetine maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken, erkek şahısla tartışmaya başladı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, tartışmadan sonra oradan ayrılan Kadir’in peşinden giden Duran, onu darp edip boğazını sıktı. Bu sırada cebindeki çakıyı çıkaran Kadir’in iddiasına göre, birlikte yere düştüler. Bıçak Duran’ın kalbine saplandı ve hayatını kaybetti. Tutuklanan Kadir ifadesinde, Duran tarafından darp edilmekten kurtulmaya çalıştığını anlattı.

Kadir Şeker hakkında "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap