SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadir Mısıroğlu yoğun bakımda

Kadir Mısıroğlu yoğun bakımda

16 Nisan 2019 Salı - 12:45




Tarihçi Kadir Mısıroğlu, bir süredir devam eden diyabetik şeker rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.





Osmanlılar İlim ve İrfan Vakfı Genel Sekreteri Ali İhsan Bahadır, İstanbul'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alınan 86 yaşındaki Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun son durumu hakkında İHA'ya konuştu. Bahadır, "Bir buçuk yıldır diyabetik şeker rahatsızlığından dolayı hastanedeyiz, zaman zaman gelip gidiyoruz. Buna bağlı kanda oluşan enfeksiyon sebebiyle üstadımız şu anda yoğun bakıma alınmış durumda. Enfeksiyonu düşürmeye çalışıyorlar. Şu anki seyir biraz ciddi. Bütün muhiplerinden dua bekliyoruz, istirham ediyoruz. Gelişmelerle ilgili bilgi almak isteyenler resmi internet sayfamızdan bizi takip edebilirler. kadirmisiroglu.com sayfasından en doğru, en sağlıklı bilgiye ulaşabilirler. Şu andaki durumumuz budur. İnşallah en iyi gelişmelerden muhiplerimizi haberdar edeceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap