SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Kaçırıldım' diyen genç kız olayında yine aynı senaryo

'Kaçırıldım' diyen genç kız olayında yine aynı senaryo

15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:22




Aydın'ın Didim ilçesinde ailesini arayarak kaçırıldığını söyleyen daha sonra sokakta yalnız başına bulunan 17 yaşındaki genç kızın, yalan söylediği anlaşıldı. Aydın Valisi Yakup Canbolat konuyla ilgili "İddiaların ise G.N.S., tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" dedi.





Aydın'ın Didim'de bir kuaförde çalışan G.N.S., çalıştığı iş yerinin önüne yanaşan bir otomobildeki şüpheliler tarafından kaçırıldığını iddia etti. Bir süre sonra annesini telefonla arayan G.N.S., 'Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar' diyerek yardım istedi.

Aile, emniyet müdürlüğüne başvuruda bulunarak kızlarının bulunmasını istedi. Polis, G.N.S.'yi bulmak arama çalışmaları başlattı. G.N.S.'nin yakınları sosyal medyadan paylaşım yaparak, genç kızın bulunması için yardım çağrısında bulundu. Mavişehir Mahallesi'nde sokakta yürürken polis ekipleri tarafından bulunan G.N.S., ailesine teslim edildi.

POLİS HERHANGİ BİR İZE RASTLAMADI

G.N.S. polisteki ifadesinde, 3 kişinin kendisini kaçırıp gece boyunca bir depoda alıkoyduğunu, şüphelilerin sabah saatlerinde kendisini sokağa bırakarak kaçtığını anlattı. Polis, yapılan araştırmada kaçırılma olayıyla ilgili herhangi bir ize rastlamadı.

'HAZIRLANMIŞ BİR SENARYODAN İBARET'

Aydın Valisi Yakup Canbolat sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Canbolat "Didim ilçemizde kaçırıldığı ve bir depoda tutulduğu iddiası ile ailesi tarafından başvuruda bulunan G.N.S isimli kişi polisimiz tarafından saat 02.00'de bulunarak ailesine teslim edildi. İddiaların ise G.N.S., tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" ifadelerine yer verdi.

CANI SIKILAN GENÇ KIZ ŞEHRİ AYAĞA KALDIRDI

Öte yandan benzer bir olay iki ay önce(Kasım 2023) Nevşehir’de meydana geldi. Van'ın Erçiş ilçesinden Nevşehir’de yaşayan teyzesinin yanına gezmeye gelen 16 yaşındaki S.K., 112 çağrı merkezini arayarak adının Damla K. olduğunu, Erzurum’dan Nevşehir’e geldikten sonra kaçırıldığını ve alkol içirilerek cinsel tacize uğradıktan sonra ağaçlık bir alana bırakıldığı ihbarında bulundu. Emniyet güçlerini bütün şehirde seferber eden genç kızın yalan söylediği ortaya çıktı. Genç kız 112'yi arayarak saatlerce yalan beyanlarla kendisini arattığı için gözaltına alındı. S.K.’nin vakit geçirmek için telefonundan acil çağrı merkezini aradığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap