SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Kaçacak hali mi var?"

"Kaçacak hali mi var?"

17 Ekim 2012 Çarşamba - 11:58




Kılıçdaroğlu, Hilmioğlu’nun evinde kalması yerine akşam cezaevine konulması nedeniyle yargıçları ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ı ağır ifadelerle eleştird





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu ölen Ergenekon davası tutuklu sanığı Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun evinde kalması yerine akşam cezaevine konulması nedeniyle yargıçları ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ı ağır ifadelerle eleştirdi. “Kinini kusandan, fitneciden devlet adamı olmaz” diyen Kılıçdaroğlu, dün parti grubunda şunları söyledi: "Gencecik evladı ölmüş, elleriyle toprağa veriyor, kaçacak hali mi var? Onu alıyorlar uyuşturucu baronları ile aynı kefeye koyuyorlar. Bu kararı veren yargıçta vicdan var mı, insan sevgisi, evlat sevgisi var mı? İnsanda bir utanma, ar ve haya olur. Neden orası adalet dağıtamaz? Bunun için dağıtamaz diyoruz. Vicdanı olmayan bir yargıcın yargıç koltuğuna oturması doğru mudur? Kinini kusan bir adamdır o."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap