SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kabus gibi corona virüsü öngörüsü: Ölü sayısı 20 bini bulur

Kabus gibi corona virüsü öngörüsü: Ölü sayısı 20 bini bulur

05 Nisan 2020 Pazar - 13:05




Corona virüsü ile ilgili yaptığı modelleme İngiliz hükümetinin politikasını şekillendiren profesör Neil Ferguson, ülkede corona virüsüne bağlı ölüm sayısının 7 bin ile 20 bin arasında olacağını öngördü.





Corona virüsüne geç müdahale etmekle suçlanan İngiliz hükümetini yönlendiren ünlü profesör Neil Ferguson’dan çarpıcı bir açıklama geldi…

41 binden fazla insanda tespit edilen ve 4 binden fazla insanın da ölümüne sebep olan corona virüsü ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Imperial College’da görevli profesör Neil Ferguson, BBC’den Andrew Marr’a konuştu.

Ferguson, “Müdahale ettiğimiz enfeksiyonlarda katlanarak artan bir eğri var. Kaç insanda enfeksiyon olduğunu tam olarak ölçme yeteneğimiz yok ve bu sebeple istatistiksel olarak tahminde bulunuyoruz. Bizce corona virüsüne bağlı ölüm sayısı 7 bin ile 20 binin biraz altında bir yerde olacak” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap