SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kabul etmemiz mümkün değil

Kabul etmemiz mümkün değil

06 Nisan 2017 Perşembe - 12:45




CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Hiçbir masum insanın ne şekilde olursa olsun öldürülmesini kabul etmemiz mümkün değil” dedi.





CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, halk oylaması çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Torun, 'evet' oylarının yüzde 50'nin altında olduğunu ileri sürerek, "Şu anda Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan bir panik içerisinde. Şu anda yaptıkları kamuoyu yoklamalarında 'hayır'ın önde çıktığını gördükçe şu anda tamamen sinir sistemleri bozuldu." diye konuştu. 

İNSANLIK SUÇUDUR

Torun, bir gazetecinin İdlib'deki kimyasal saldırılara ilişkin değerlendirmelerini sorması üzerine Torun, "Hiçbir masum insanın ne şekilde olursa olsun öldürülmesini kabul etmemiz mümkün değil. Hele hele bebeklerin, saf masum çocukların gerek gazdan, gerek bombadan, gerekse silahla hayatını kaybetmesini kabul edemeyiz. Bu bir insanlık suçudur. Bu Allah katında da kabul edilecek bir şey değildir." değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap