SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kabul etmek mümkün değil!

Kabul etmek mümkün değil!

05 Mart 2017 Pazar - 14:04




Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Köln ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi.





Zeybekçi ziyaret öncesi Almanya'nın iptal kararına ilişkin "3 milyonun üzerinde Türk vatandaşımızın orada yaşıyor. Bir kısmı da Almanya'da demokratik haklarını seçme ve seçilme haklarını kullanan bir kısmı çifte vatandaşlık haklarına sahip bir kısmı sadece Alman vatandaşlığını tercih etmiş olan bizim insanımız orada. Bu anlamda iki ülkenin de bazı konulara bakarken dikkat etmeleri gerekiyor. Almanya'nın aldığı kararlarda ve alacağı kararlarda orada yaşayan seçmenlerinin milyonla ifade edilebilecek bir kısmının bu vatanın çocukları olduğunu burada yakınlarının olduğunu unutmamalı." ifadelerini kullandı.

Türkiye olarak da biz tüm söylemlerimizde ve hareketlerimizde Almanya'da bizi temsil eden vatandaşlarımızın milyonla ifade edilebilecek bir kısmının da burada seçmen olduğunu da unutmamamız gerekiyor. Bu bakış açısıyla yaklaşırsak her anlamda iki ülke adına çok daha makul olacağını düşünüyorum. Kesinlikle kabul etmek mümkün değil tabii orada bir derneğin bir partinin veya bir kuruluşun Türkiye'den gelen bir siyasetçiyle toplantı yapmak istemesinin ve bunun da iptal edilmesini kabul etmek mümkün değil. Mazeret isterseniz bulursunuz dilediğiniz yerden mutlaka bir mazeret bulur bunun iptali ile ilgili bir eylem gerçekleştirirsiniz. Eğer olumlu düşünürseniz milyonlarca da olumlu alan bulursunuz ve mutlaka bununla da ilgili olumlu sonuç alırsınız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap