SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı?

Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı?

30 Haziran 2023 Cuma - 12:12




Kabine toplantısı tarihi, Türkiye gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı ise merak konusu oldu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı?





Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı, gündemde yer alan memur maaş zammı nedeniyle sorgulanan konular arasında yer alıyor. Normal şartlarda 28 Haziran'da toplanması beklenen Kabine, bayram haftası nedeniyle ertelendiği öngörülüyor. Peki,  Kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Son olarak 14 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kabine Kabine Toplantısı'nın, normal şartlarda 24 Haziran haftasında yapılması öngörülüyordu.

Fakat 28 Haziran'ın bayram olması ve bütün haftanın tatil ilan edilmesi nedeniyle yeni toplantının Temmuz ayının ilk haftalarından gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

GÜNDEMDE NELER VAR?

Yeni Kabine'nin üçüncü toplantısında ekonomik gelişmelerin yanı sıra, deprem bölgesi konutları ve memur maaş zammı gibi konular ele alınacak.

SON KABİNE TOPLANTISI'NDA ALINAN KARARLAR


14 Haziran'da gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan değerlendirmelerde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret görüşmelerinin yapıcı olduğunu belirterek, "İnşallah tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir neticeye ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alındığını duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap