SON DAKİKA



Haber > Gündem > JÖH ve PÖH'ten Şafak Pavey ve Demirtaş'a mesaj

JÖH ve PÖH'ten Şafak Pavey ve Demirtaş'a mesaj

04 Haziran 2016 Cumartesi - 13:32




Şırnak ve Nusaybin'i PKK'dan temizleyen Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri birlikte verdikleri pozla Şafak Pavey ve Demirtaş'a mesaj yolladı.





Terör örgütü PKK'ya karşı Nusaybin ve Şırnak'ta başarılı operasyonlar gerçekleştiren Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, teröristlerden temizledikleri sokaklarda zafer pozu verdi.

O fotoğraflardan birinde birlikte poz veren JÖH ve PÖH 'Şırnak ... Birlikte iyi salladık :))' yazılı duvarın önünde görülüyor.

Bu mesajın, 7 Haziran seçimleri sonrası AK Parti'nin tek başına iktidar olamaması üzerine CHP'li milltevekili Şafak Pavey ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş arasında geçen diyaloga cevap olduğu yorumları yapıldı.

PAVEY VE DEMİRTAŞ NE DEMİŞTİ?

CHP'li Şafak Pavey ve HDP'li Demirtaş, 7 Haziran seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Atatürk Havalimanı'nda karşılaşmışlardı. Şafak Pavey ile Selahattin Demirtaş'ın birbirlerini tebrik ettikten sonra Pavey'in "Birlikte iyi salladık", Demirtaş'ın da "Hep birlikte daha iyisini başarırız".cevabı uzun süre konuşulmuştu. Zira, seçim öncesi bazı CHP'lilerin HDP'yi destekledikleri iddia edilmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap